Reviews


5 stars after 185 reviews
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
super lekker en snel 4/23/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! Echte Italiaanse kwaliteit pizza's, pasta's en risotto. Tip voor de website: filters toevoegen om makkelijker je keuze te kunnen maken, en een duidelijkere gerecht omschrijving 4/22/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon weer super lekker, snel bezorgd trouwens. Dacht gaat vandaag wat langer duren. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/21/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten. TOP This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/21/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/20/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer snelle levering tijdens "spitsuur"! Top! 4/19/2019
Dolce Verona
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
ik had geen artisjok op de pizza , wel besteld en betaald 4/18/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten is altijd smakelijk en goed verzorgd 4/18/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/13/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza! 4/13/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/11/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd TOP!!! Dank jullie wel!!! 4/10/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/10/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, zoals altijd!!! 4/8/2019
Dolce Verona
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg goede pizza's, maar de Risotto smaakte deze keer aangebrand (alsof er al eerder vebrande olie gebruikt is). Normaal vind ik de Risotto bij jullie echt heerlijk, maar deze keer was het niet goed. 4/8/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jullie zijn top! 4/6/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top gegeten maar dochter vond het wel jammer dat jullie de salami op de bambino pizza vergeten waren. 4/5/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/3/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/3/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Risotto was a bit tasteless this time. Also on the website you cannot easily change the type of pasta or add extra ingredients (e.g. Chicken) 4/1/2019
Dolce Verona
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Er zat een stukje eierschaal op mijn pizza speciale... vast over het hoofd gezien, op de telefoon is niet goed te zien wat er allemaal op de speciale zat, ik had nu een verrassing. Als vraag of verzoek., kan de speciale ook als calzone? Groet Odile 3/30/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten en altijd correct en snel 👍 3/26/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/25/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd top!!! 3/25/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/23/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Delivery took 1.5h while the mail suggested 45 minutes. The website redirects to http, while only https works correctly. 3/22/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/21/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/19/2019
Dolce Verona
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Minder dan vorige keren 3/18/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/16/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten 3/14/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/10/2019
Dolce Verona
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Goed 3/4/2019
Dolce Verona
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
De bestelling was stuk vroeger dan ik had gevraagd. Ik was nog niet thuis. Pizza smaakte verder goed als altijd 3/4/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/3/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/3/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom fantastisch. 3/2/2019
Dolce Verona
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/2/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
I called 1 hr after making the booking to hear that the delivery guy is just now getting out of the restaurant to deliver. Way too slow. Pitty though, the food is delicious and tiramisu is really nice. 3/2/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
snel bezorgt en eten was weer lekker 3/1/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk!! 2/27/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
het eten was zoals gewoonlijk voortreffelijk 2/26/2019
Dolce Verona
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza’s werden snel bezorgd en smaakten goed. Maar helaas, de extra champignons zaten op de verkeerde pizza: niet op de pizza caprese maar op de pizza dolce verona. Een volgende keer graag wel goed. 2/25/2019
Dolce Verona
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/25/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten 2/23/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tot nu toe altijd op tijd bezorgd, heerlijk eten en zorgvuldig verpakt! Dank jullie wel! 2/23/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/22/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/18/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima!! Erg lekker 2/16/2019
Dolce Verona
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/15/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/14/2019
Dolce Verona
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Goede kwaliteit, snel bezorgd! 2/13/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijk eten 2/13/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heel erg lekker! 2/12/2019
Dolce Verona
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
perfect thanks 2/11/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/11/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig service This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/10/2019
Dolce Verona
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De prijsstelling is een beetje vreemd. Als je een gerecht besteld van €14,50 kom je niet aan het minimum bedrag. Je wordt geacht er iets bij te bestellen wat je niet nodig hebt! 2/9/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Simpel snel en goed 2/8/2019
Dolce Verona 5 stars after 185 reviews
Dolce Verona