Reviews


5 stars after 421 reviews
Dolce Verona
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
We hebben 5 kwartier moeten wachten 2/24/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/21/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was prima en vooral erg lekker. 2/20/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd heerlijke pizza, en snel gebracht door de regen, gelukkig wonen we op loopafstand. 2/20/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk zoals altijd! 2/20/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/19/2020
Dolce Verona
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Al zeker zes keer aangeven dat de korsten van de pizza véél te hard gebakken worden. En ook nu weer veel te hard, deels ook aangebrand. Het is niet meer te eten. Zonde, want ik ben juist gek op de korstjes. 2/17/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/15/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/15/2020
Dolce Verona
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling duurde dit keer te lang. Meestal niet het geval. Kennelijk druk ivm valentijnsdag. Kwaliteit was niet wat wij van Dolce Verona gewend zijn. Risotto was te droog en niet romig genoeg. (laatste 2 bestellingen). En dit keer had de pizza teveel tomatensaus. 2/15/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/14/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza buonissima! 2/13/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/13/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd top!!! 2/12/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten en bezorging weer prima in orde. 2/12/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd prima verzorgd 2/7/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vind €20 drempel voor bezorgen erg veel, zou liever bezorgtoeslag van bijv €2-3 betalen. Moet nu meer bestellen dan ik op kan en dat stuit me tegen de borst 2/3/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
TOPservice, eindelijk weer eens een bedrijf wat door heeft hoe het moet. Heerlijk eten, snelle bezorging !! Ga zo door !! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/2/2020
Dolce Verona
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/1/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/31/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/29/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/29/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/29/2020
Dolce Verona
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/27/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/26/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/25/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk, vooral fan van de zalmpasta en risotto. Website kan nóg beter worden voor mobiel 1/23/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zonde dat er toch een broodje bij zat, terwijl ik specifiek had aangegeven dat dat niet hoefde. 1/22/2020
Dolce Verona
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik denk dat dit de laatste keer is dat ik de filetto bestel. Het is een prijzig gerecht, maar in het verleden was het dat zeker waard. De vorige keer dat ik bestelde was het vlees taai en dradig; ik dacht dat dat een uitzondering was. Nu weer: taai, dradig vlees; helaas was de saus deze keer ook dun, en de aardappeltjes verschrompeld en bijna zwart. Misschien op een verkeerd moment besteld, misschien een nieuwe kok, een nieuwe vleesleverancier? Het was een van mijn favoriete takeaways, maar deze gok neem ik niet nog een keer. Helaas. 1/18/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/18/2020
Dolce Verona
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/17/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/17/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/15/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal goed 1/14/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals we gewend zijn heerlijk eten 1/14/2020
Dolce Verona
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/12/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De extra topping (olijven) vergeten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/12/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Overheerlijke pizza gegeten! Mooi op tijd en goed warm! Top! 1/11/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza en hele goed lasagne, die goed warm was.👍🏼 1/9/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/7/2020
Dolce Verona
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
1/6/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaak prima, op tijd gebracht, alles heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/5/2020
Dolce Verona
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De smaak was zoals altijd heerlijk zowel van de pizza's als van de pasta. De pizza's waren echter wat afgekoeld, dat is niet eerder gebeurd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/5/2020
Dolce Verona
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Smaak goed, op tijd, website niet helder, Calzone niet heet This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/5/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/4/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Precies op tijd, heerlijk, goeie hoeveelheden. zeer tevreden 1/2/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was prima, alleen jammer dat je alleen een verre tijd kon aanklikken op de website (bijna een uur verder) en we 2 keer betaald hebben... toch wel slechte service.... 1/2/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/1/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was uitstekend lekker 1/1/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer geen broodje kruidenboter erbij. Bij allebij de maaltijden. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/29/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/27/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/26/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fabulous food, prompt delivery, thank you! 12/25/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker gegeten, had als extra topping ananas erbij besteld zat er helaas niet op, jammer 12/23/2019
Dolce Verona
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Altijd prima pizza's en op tijd bezorgd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/22/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/21/2019
Dolce Verona
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Vorige keer vonden we ze lekkerder. 12/19/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9 12/18/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten en precies op tijd klaar! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/15/2019
Dolce Verona
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/15/2019
Dolce Verona 5 stars after 421 reviews
Dolce Verona