Reviews


5 stars after 337 reviews
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten en op afgesproken tijdstip bezorgd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/17/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer perfect! Snelle bezorging. Pizza nog heerlijk warm! En werkelijk heerlijke pizza’s ! Bedankt! 11/12/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/10/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/10/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/9/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vaste klant en ook bij het uiproberen van dit nieuwe gerecht weer zeer tevreden. 11/9/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het is prima verzorgd. 11/7/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza s altijd heerlijk en op tijd bezorgd! 11/7/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/4/2019
Dolce Verona
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het bezorgde eten is, uiteraard, net zo goed als dat in het restaurant This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/3/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer dat de pizza niet gesneden was, en bij 1pizza ontbrak de pepers. Voor de rest heel smaakvol. Het smaakt net zo als in Italië! en volgende keer bestel ik weer hier This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/3/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk zitten smullen van pizza en smaakvolle verse salade! 10/31/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/29/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Keurig op tijd smakelijke voorgerechtjes, pizza's en salades. Was wel handig geweest om de pizza's alvast in punten te snijden... 10/28/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/28/2019
Dolce Verona
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Verkeerde pizza bezorgd 10/23/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was heel goed en van goede kwaliteit. Super! 10/19/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bezorging was supersnel! De pizza Napolitana was zoals altijd heerlijk. Alleen de pizza Margarita + tonijn en artisjok viel deze keer een beetje tegen! Sorry! Een brede rand tomaat en heel weinig tonijn. Dat vond ik wel een beetje jammer. Hopelijk is hij volgende keer wel weer prima. 10/19/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkerste vegetarische pizza’s van A’veen/ Buitenveldert! 10/19/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Delicious pizza, fast delivery service, friendly website to order and pay. 10/18/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het is prima 👌 verzorgd en van goede kwaliteit. 10/16/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede kwaliteit eten sneller dan verwacht geleverd. Ga zo door! 10/16/2019
Dolce Verona
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect on time delivery. Nice pizzas. I don’t like the stars to be filled in full at 5. Suggestion to leave it open, then I could have given 5 stars. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/13/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! Snelle bezorging en super aardig dat er ook nog eens gratis extra broodjes bij de bestelling zaten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/13/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd, razend snel bezorgt, eten is uitstekend van temperatuur en smaak. Een heerlijke maaltijd. De meneer die bezorgt is uiterst vriendelijk. 10/11/2019
Dolce Verona
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/11/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! Geweldige pizza’s! Fijn dat je ook zelf kan samenstellen ! En de bezorging altijd prima! 10/10/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/7/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom super! 10/4/2019
Dolce Verona
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk ..maar mocht warmer. Verder superservice aardig bezorger. 10/2/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/29/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, voor een nette prijs. 9/23/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/22/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/22/2019
Dolce Verona
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's, dun, knapperig, lekkere goede kwaliteit ingrediënten. Jammer dat er geen kappertjes op tonijn pizza zaten, stond wel op de kaart. Online kaart is beetje rommelig, beetje slordig (niet overal fototje bij, typefouten, 'classische' pizzas is Duits, in het nederlands is het 'klassieke'), niet zo gebruiksvriendelijk, er staan 2 pizza's op, pizza speciale €13,50, kennelijk zitten er meer ingr. p maar dat geeft de tekst niet weer, en quattro stagione € 11,50, lijken op elkaar, verwarrend. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/22/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We zijn uitermate tevreden over de service en kwaliteit van Dolce Verona! Het eten, ongeacht of je pizza's of complete pastagerechten bestelt, is altijd TOP! #aanrader 9/21/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/20/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was goed verzorgd. En smaakten heerlijk 9/17/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, bedankt! 9/14/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/14/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling in altijd ruim op tijd. Het eten is op de juiste temperatuur een heerlijk. Ik bestel regelmatig en het eten is altijd van goede kwaliteit. De bezorger is erg vriendelijk. 9/9/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/5/2019
Dolce Verona
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pasta’s! 9/5/2019
Dolce Verona
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
bodem beetje te hard This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/1/2019
Dolce Verona
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/1/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ontzettend lekker eten weer. Probeer elke keer iets nieuws, het ene nog lekkerder dan het andere. Aanraders tot nu toe: verse truffelpasta en pizza salami/margherita ! Met 10% korting op de website zelf, altijd fijn! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/1/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastisch !! 8/30/2019
Dolce Verona
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/27/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/26/2019
Dolce Verona
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Foutje met bezorgen goed opgelost door restaurant. Kwaliteit pizza minder dan normaal...aangebrande, harde korst met bubbels This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/25/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima! Snel geleverd , goed warm, en het was weer heerlijk! Dank je wel! 8/24/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's, maar zijn ondanks de geplaatste opmerking bij de bestelling niet gesneden. 8/22/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastische maaltijden!! 8/20/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/16/2019
Dolce Verona
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Simon vond het zout 8/16/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer prima wel jammer dat jullie geen kleine pasta bolognese voor de kinderen hebben. En waar is de spaghetti aglia olio gebleven? 8/16/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
👍👍👍👍👍 8/16/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s! En de bezorging was supersnel! Top! 8/16/2019
Dolce Verona
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
erg zout 8/16/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/14/2019
Dolce Verona 5 stars after 336 reviews
Dolce Verona