Reviews


5 stars after 610 reviews
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt enorm lekker! 6/6/2020
Dolce Verona
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/6/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten en eten was snel geleverd 6/6/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/6/2020
Dolce Verona
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The risotto was not the usual. It was more a rice than a risotto. Did not have the usual creamy texture. If you changed the recipe, please go back to the previous. 6/5/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
aangename kennismaking, pasta goed aangekleed met keuze uit verse parmezaanse kaas, huisgebakken Italiaans broodje 6/5/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, snelle levering 6/5/2020
Dolce Verona
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
6/4/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was zo als altijd super lekker en altijd snel. Top! Kan nu ook gelukkig digitaal fooi geven. 😁 6/4/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/3/2020
Dolce Verona
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De pizza's zijn snel koud en worden dan hard. De smaak is niet heel bijzonder. Gewoon een pizza. 6/2/2020
Dolce Verona
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pasta was heerlijk, en ze waren er heel snel. Het enige wat is echt niet lekker vond was de tiramisu. De alcohol rook je al van ver. Veelste veel erin. Echt niet lekker. 6/2/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
leuk idee van de digitale fooi, maar ik had de concrete al bij de hand 6/2/2020
Dolce Verona
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/2/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/1/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Everything very tasty. Fast delivery. Will order again. 6/1/2020
Dolce Verona
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/1/2020
Dolce Verona
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/31/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/30/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/30/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was TOP. Intens van genoten !!! 5/29/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/29/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk pizza s, snel en warm bezorgd! 5/29/2020
Dolce Verona
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ga terug naar de pizzadeeg broodjes, die afbak broodjes zijn echt niet lekker! 5/29/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza's en pasta's! En lekker broodje er gratis bij gekregen! 5/29/2020
Dolce Verona
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/29/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastisch eten, eerste klas!!! Website bevat wel een paar spelfouten. 5/28/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/28/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon perfect 5/27/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/27/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
super snel en heerlijk 5/26/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/26/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/25/2020
Dolce Verona
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/24/2020
Dolce Verona
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/24/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
snelle bezorging binnen 20 minuten en lekker eten, wat wens je nog meer ? This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/24/2020
Dolce Verona
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Was helaas teleurstellend slecht: Pizza's met harde en droge rand en erg weinig ham, champignons etc. De panna cotta was gelukkig wel goed. Jammer, want we hadden speciaal voor de pizza's van Dolce Verona gekozen omdat we iets te vieren hadden. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/24/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was allemmaal tiptop. 5/23/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/23/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/22/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer superrrrr 5/20/2020
Dolce Verona
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/20/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 5/19/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/18/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect 5/18/2020
Dolce Verona
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Prima geregeld 5/18/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
alles perfect, zoals altijd ! 5/18/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tevreden This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/17/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben heerlijk gegeten, een goede prijs kwaliteitsverhouding, op naar de volgende keer! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/17/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk, maar dat is het eigenlijk altijd. Alles vers en smaakvol. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/17/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Risotto was erg lekker, heel smaakvol en niet te nat ook! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/17/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vers gemaakte pizza, uitstekende bezorging.Aanrader! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/17/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was erg lekker. Mooi verpakt en nog warm bij verzorging. Top! 5/15/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima allemaal!! 5/14/2020
Dolce Verona
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik bestel altijd hetzelfde en het is ook altijd prima. Helaas zat er dit keer enorm veel peper op de kip in de pasta. Helaas was het daardoor oneetbaar. De pizza was wel prima als altijd. Volgende keer weer beter. 5/12/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk 5/12/2020
Dolce Verona
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Goed verzorgd en op tijd bezorgd. 5/11/2020
Dolce Verona
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/11/2020
Dolce Verona
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/11/2020
Dolce Verona 5 stars after 610 reviews
Dolce Verona