Reviews


5 stars after 1162 reviews
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/12/2021
Dolce Verona
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/11/2021
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/11/2021
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top Snelle service en erg lekker 7/7/2021
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/7/2021
Dolce Verona
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/6/2021
Dolce Verona
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De bodem is te droog. De website is niet duidelijk genoeg. 7/5/2021
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/2/2021
Dolce Verona
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/28/2021
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza!! En snel bezorgd. Eerder dan ze aangeven. 6/26/2021
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijk! 6/26/2021
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
pizza en lasange👍👍👍 6/24/2021
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/24/2021
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Binnen een half uur bezorgd. 6/23/2021
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten!!! Super lekkere pasta. En de Tiramisu is Amazing!!!! 6/21/2021
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles weer prima in orde. Heerlijk gegeten. 6/21/2021
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon weer lekker zoals altijd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/19/2021
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer super. Prima smaak, en alles binnen 45 min. digitaal geregeld. 6/19/2021
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten heerlijk, duurde dit keer wat lang maar scheen door EK? te komen 6/17/2021
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/16/2021
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/13/2021
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lovely as ever 6/9/2021
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk. 6/7/2021
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/5/2021
Dolce Verona
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/3/2021
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/3/2021
Dolce Verona
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het enige wat mij gisteren behoorlijk heeft geïrriteerd is dat ik even belde waar mijn bestelling bleef. Die mr die aan de lijn was totaal niet mee werkend / begrijpt gezind. Ging constant in discussie. Steeds het “ ja maar “ verhaal. Niet echt verstandig. Een stukje coaching zou geen slecht idee zijn. Mvgr. Iwan 6/2/2021
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd: erg lekker en top service 6/2/2021
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Alles goed geregeld! 5/31/2021
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles in orde, zoals altijd, 5/31/2021
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/30/2021
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bellisima! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/30/2021
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als vanouds.... lekker eten en stipte bezorging. Dank en tot een volgende keer! 5/29/2021
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 5/29/2021
Dolce Verona
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb al eerder besteld en de pizza was toen goed gevuld. Vandaag een erg zielige (weinig vulling) pizza gehad en de ham smaakte naar “ plastic” . Jammer, een volgende keer toch maar elders kijken. De tiramisu was trouwens heerlijk. 5/28/2021
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Best Pizza in town.👌 5/26/2021
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tasty, warm and quick delivery; what else 5/25/2021
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/25/2021
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2021
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/10/2021
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel compleet verzorgd in alle categorieën. Vooral erg smakelijk genoten van de goede kwaliteit. 5/4/2021
Dolce Verona
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/3/2021
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza's waren weer erg lekker en de risotto met asperges en gamba's smaakte heerlijk. Het eten werd snel en goed warm geleverd. Dank jullie wel! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/1/2021
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/1/2021
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/30/2021
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vriendelijke bezorger, en heerlijke pizza (quatro formagio en diavolo besteld) 4/30/2021
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Great food. But 75 min. for delivery is unacceptable. Especially when I live only a 5 min. walk away. 4/28/2021
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's en vriendelijke dame met veel geduld en lollies ;-) 4/28/2021
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/27/2021
Dolce Verona
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
20 minuten te laat en waren kappertjes vergeten, dat is jammer. Hou zelf iets meer van een knapperige korst (noord Italiaans) dan het type brooddeeg (zuid Italiaans), maar dat is een smaak kwestie. Wel rijkelijk belegd. 4/26/2021
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/26/2021
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was helemaal naar wens This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten! De bestelling was super snel, dus het eten was ook nog goed warm. Vriendelijke bezorger. Top! 4/24/2021
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Deze keer waren twee van de drie pizza’s die we besteld hadden, een beetje aangebakken...dat was nog nooit gebeurd, meestal zijn ze gewoon erg lekker 4/24/2021
Dolce Verona
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/24/2021
Dolce Verona
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was weer verukkelijk! Jammer dat de italiaanse bolletjes, maar uit één bol bestaat. Ondanks dat ik per ongeluk de bestelling als afhaalbestelling had geplaatst en ik werd gebeld dat deze klaarstond, gaf ik aan dat ik dacht dat deze bezorgd zou worden en werd meteen aangeboden om deze alsnog te bezorgen.👍 4/24/2021
Dolce Verona 5 stars after 1162 reviews
Dolce Verona