Reviews


5 stars after 929 reviews
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/23/2021
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/22/2021
Dolce Verona
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/22/2021
Dolce Verona
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/22/2021
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza 1/20/2021
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten voor schappelijke prijs en leuk personeel 1/19/2021
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemáál goed 1/18/2021
Dolce Verona
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza's prima in orde. Alleen bij de bruchetta ontbraken de uitjes. 1/18/2021
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De lekkerste pizza’s ever! 1/18/2021
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Excellent food, as always! 1/16/2021
Dolce Verona
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/16/2021
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza iedere keer alleen duurde het nu ruim 1,5 uur voor de pizza er was en dat stond niet op de website. 1/16/2021
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Verrukkelijk 1/15/2021
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/15/2021
Dolce Verona
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza’s lekker alleen vonden wij de bodem een beetje te zacht 1/13/2021
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Great food, great service! Thanks again! 1/12/2021
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/11/2021
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mooi op tijd en lekker eten (als altijd).... tot een volgende keer! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ottimo come sempre! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Dolce Verona
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging!! Warm voorgerecht was dit keer iets minder lekker. 1/9/2021
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/9/2021
Dolce Verona
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/8/2021
Dolce Verona
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit van pizza is veel slechter, andere kaas, karton smaak deeg. Jemmer 1/7/2021
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Uitstekend 1/7/2021
Dolce Verona
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had gevraagd om spaghetti zonder kaas, maar nu kreeg mijn man spaghetti met vleessaus. We eten geen varkensvlees, en we weten niet wat voor saus het was. Dat was jammer. Nu heeft hij zijn ossomuco zonder pasta gegeten 1/7/2021
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/7/2021
Dolce Verona
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
goed lekker eten van goede kwaliteit en smaak 1/1/2021
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/30/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s en prima bezorging! We hebben heerlijk gegeten. 12/29/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/28/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/28/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk. 12/28/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijk en snelle bezorging 12/28/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/27/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten en keurig op tijd bezorgd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/27/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s, op tijd bezorgd met inachtneming van de Corona regels. 10% korting als je rechtstreeks bij Dolce Verona besteld. 👍 12/26/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/26/2020
Dolce Verona
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/25/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/24/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd supersnel Beste Italiaanse pizza in da hood 12/24/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/24/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bedankt voor de heerlijke pizza’s! Supersnel bezorgd! Heerlijk warm! En superlekker! 12/21/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/20/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dank voor de goede en trouwe service en het heerlijke eten 12/18/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect 12/18/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Probably the best and most tasty pizza and pasta place in Amstelveen! 12/18/2020
Dolce Verona
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/18/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Op de site volgde ik mijn bestelling en toen hij ‘in bereiding’ was werd er al aangebeld door de bezorger. Wel fijn maar wat er op de site stond klopte niet 12/17/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/17/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/14/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/14/2020
Dolce Verona
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/14/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/13/2020
Dolce Verona
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/13/2020
Dolce Verona
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pasta tartufo en pizza zalm was helemaal niet lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/13/2020
Dolce Verona
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Wij bestellen deze maaltijden graag en al heel lang. De gerechten waren nu heel erg zout en er is veel meer peper gebruikt dan normaal, helaas niet zo lekker dit keer 12/12/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/11/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/10/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza. Uitstekend bezorgd 12/10/2020
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! 12/10/2020
Dolce Verona 5 stars after 928 reviews
Dolce Verona