Reviews


5 stars after 237 reviews
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Stroomstoring aan ovens; kan gebeuren, maar laat klanten weten waarom bestelling op zich laat wachten. Pas na zelf bellen - na 50 min. - om te vragen waar pizza's bleven werd dit verteld. Houd dus altijd contact met klant! Met vriendelijke groet, Victor 6/25/2019
Dolce Verona
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/24/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/23/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij vonden het wederom weer Heerlijk!!! Alleen 8 euro voor 2 stukjes geroosterd brood en tomaat, vonden we wel heel duur voor wat je kreeg. Het smaakte wel heel goed! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/23/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
kwaliteit van het eten: goed zoals altijd. Makkelijk besteld en ruim op tijd geleverd door vriendelijke bezorger. 6/22/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer prima. Bedankt 6/21/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snel bezorgd, eten was lekker. Aanrader! 6/21/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/14/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! De lasagne was zalig en goed warm! De pizza’s superlekker. De bezorging wederom snel en prima! 6/14/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/13/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top pizza en snel 6/13/2019
Dolce Verona
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/13/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd TOP!!! 6/10/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/9/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer erg lekker gegeten en snel bezorgd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/9/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd goed verzorgd alles 5sterren This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/9/2019
Dolce Verona
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
6/7/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/5/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/4/2019
Dolce Verona
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza's en bezorging precies op de tijd dat ik gevraagd had. Wij balen er alleen nog steeds van dat de Siciliana pizza van het menu is gehaald, die bestelde ik altijd dus ik stel hem nu zelf samen. Dit kost me wel elke keer €3,45 extra, waardoor ik de laatste tijd liever bij andere pizzerias bestel. 6/4/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/2/2019
Dolce Verona
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Piza’s niet goed warm en keihard en niet lekker van smaak. Lasagne kan ook beter 5/30/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Toppizza bij toppizzeria 5/30/2019
Dolce Verona
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestelling kon op eenvoudige wijze via de website worden gedaan. Het werd op de juiste tijd bezorgd, de pinbetaling kon worden gedaan. Het bestelde eten was heerlijk. Kortom een zeer tevreden klant. 5/29/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/26/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer prima zoals altijd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/26/2019
Dolce Verona
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/25/2019
Dolce Verona
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/24/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/24/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/24/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/23/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd: prima in alle opzichten! 5/17/2019
Dolce Verona
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Goede pizza's, niet te vet. Wij waren zeer tevreden. 5/16/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het is altijd prima This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/12/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We werden netjes gebeld dat het uitliep qua bezorging. Alles was goed warm. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/12/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
veel te lang gewacht helaas This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/12/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer goede kwaliteit. Voedzaam. Mooie porties (pasta). Tiramisu goddelijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/12/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heel lekker 5/11/2019
Dolce Verona
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pizza was niet warm meer 5/11/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Topservice, topkwaliteit, een aanrader! 5/9/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
5/7/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was prima 5/4/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Very delicious, good packed, but delivery on Thursday evening (not Friday, not weekend) takes 45 mins! In Amstelveen!Way too slow. 5/3/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mijn opmerking bij deze order "Pizza in acht punten SNIJDEN" werd NIET uitgevoerd. 5/2/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/1/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
On time delivery Warm and delicious food We all had a super time. 4/30/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pasta’s waren weer subliem!! 4/29/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/27/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza, snel bezorgd, aardige bezorger...top! 4/27/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Goede kwaliteit snelle bezorging top! 4/26/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza! 4/25/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed, snel en lekker zoals altijd 👍 4/25/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
super lekker en snel 4/23/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! Echte Italiaanse kwaliteit pizza's, pasta's en risotto. Tip voor de website: filters toevoegen om makkelijker je keuze te kunnen maken, en een duidelijkere gerecht omschrijving 4/22/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon weer super lekker, snel bezorgd trouwens. Dacht gaat vandaag wat langer duren. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/21/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten. TOP This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/21/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/20/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer snelle levering tijdens "spitsuur"! Top! 4/19/2019
Dolce Verona
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
ik had geen artisjok op de pizza , wel besteld en betaald 4/18/2019
Dolce Verona
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten is altijd smakelijk en goed verzorgd 4/18/2019
Dolce Verona 5 stars after 237 reviews
Dolce Verona